*** *** Водещите вечерни новини на 7 септември ***   Украинското разузнаване разпространи

...
***
*** Водещите вечерни новини на 7 септември ***
 
Украинското разузнаване разпространи
Коментари Харесай

Водещите новини! Лоши новини за руснаците в Украйна. Хаосът в България бил целенасочен. Подробности за катастрофата до Панчарево


***

*** Водещите вечерни вести на 7 септември ***

 

Украинското разузнаване популяризира прихванат запис от диалог на съветски военнослужещ от Херсонска област със брачната половинка му. В диалога боецът споделя за загубите, които Русия е понесла в контранастъплението на Киев за отвоюването на южната област Херсон.

„ Един от изтребителите ни излетя, само че повече не се върна. Сигурно са го свалили. Бяхме ударени два пъти, откакто наблюдаваха телефонния ми сигнал. Докато 12 транспортни средства се преместваха с понтонен преход, всички бяха ударени много мощно. Река Днепър сега е цялостна с трупове “.

***

Прокремълските пропагандни канали бяха " финтирани " от украинската страна.

Става въпрос за видео, циркулиращо най-много измежду медиите, близки до властта в Москва, на което се виждат трупове на украински бойци в речно корито. Впоследствие Украйна разгласява цялостното видео, на което излиза наяве, че в действителност всичко е една режисура, а " мъртвите " бойци се изправят.

Целта на Киев е била да разобличи съветската медийна агитация на Кремъл във връзка с войната в Украйна – цел, която може да се смята за сполучливо изпълнена, отбелязва Нюзуик.

***

„ Започнахме доста инициатив в границите на късия живот на предходния парламент. Въпреки всички заложени " бомби " успяхме да увеличим пенсиите, направихме детските градини безвъзмездни, организирахме промени в правосъдната система “.

„ Не се отхвърляме от битката против корупцията и сме непреклонни. " Капитан Андреево " е подобен образец. Бяхме отстранени от власт, откакто посегнахме на този канал. Ако е належащо да се изчегъртват партии, с цел да се спре корупцията, ще го създадем “.

***

На въпрос с коя политика в предходния парламент най-вече се гордее, Минчев съобщи, че със обществения пакет. „ Повишаването на пенсиите по метод, който е несъпоставим с предходните 12 години. Това е нещо, с което се гордеем, че успяхме да осигурим за българските жители “.

***

От пресцентъра на УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ “ предоставиха настояща информация за положението на 18-годишното момче, което беше настанено в лечебното заведение след тежката злополука нощес край Панчарево. 

***

***

Междувременно, китайската народна власт в действие…

Осъдените са членове на управлението на синдикат на логопеди. Те са основали четири електронни книги с илюстрации, в които описват на децата за демократичното придвижване в Хонконг.

В една от книгите, озаглавена " Защитниците на селото на овцете ", се споделя за глутница вълци, опитващи се да завладяват село, в което живеят овце, които се пазят от тях. В една от другите книги вълците са разказани като мръсни и пренасящи заболявания в селото на овцете.

***

Четиригодишно момиченце е умряло, откакто било свалено на сушата от лодка с мигранти, която се носела по течението в Средиземно море, заяви през днешния ден гръцката брегова защита, представена от ДПА.

***

Съединените щати оповестиха, че направили сполучлив опит с междуконтинентална балистична ракета, оповестява Българска телеграфна агенция, като се базира на Пентагона. Тестът е бил разгласен авансово, с цел да бъде избегнато повишение на напрежението с Русия в разгара на войната в Украйна.

***

„ Ние сме в обстановка, в която можем да кажем, че ще изкараме тази зима, макар цялото напрежение, с помощта на подготовката ни, нещо, което никой не можеше да подсигурява преди три-четири месеца “, сподели Шолц пред Бундестага, който стартира през днешния ден разглеждането на проектобюджета за 2023 година.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР